Kauneuskeskus Fenix
Kauneus ja Terveys

Kauneuskeskus Fenix
Me olemme perheyritys
Kun Marjo Fischer ja Heidi Vuorela perustivat Kauneuskeskus Fenixin vuonna 2005, heille oli alusta asti selvää, että heidän työnsä pääpaino on käsityössä ja ihmisten välisessä kosketuksessa eikä niinkään laitteissa ja teknologiassa. He halusivat tarjota perinteisten hoitojen lisäksi myös uutuuksia ja harvinaisuuksia ? hoitolan olevan kaupunkilaisten keidas, jossa hoitojen tulokset ovat välittömästi käsin kosketeltavissa.
Kauneuskeskus Fenixillä on toimipisteet Espoon Matinkylän lisäksi Kauniaisissa ja Helsingin keskustassa. Matinkylässä on sekä kauneushoitola että kampaamo, muista toimipisteistä löytyvät kauneushoitolat.
Keskeisenä toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille kaikki tarpeelliset hius- ja kauneuspalvelut saman katon alta. Vankka ammattitaito ja laadukkaat tuotteet ovat kaiken toiminnan perusta. Suositut uutuudet maailmalta tulevat Fenixiin nopeasti, valikoituen sen perusteella, mitkä hoitolan omistajat itse ensin toteavat toimiviksi.
Kauneuskeskus Fenixin perimmäinen tarkoitus onkin tuoda kauneushoitojen tulokset konkreettisen näkyviksi asiakkaille ? niin, että jokainen voi kokea nousevansa tarun Fenix -linnun tavoin uudistuneena tuhkasta entistä upeampana uuteen loistoon!

Tervetuloa meille nauttimaan ja uudistumaan!

Marjo ja Heidi

 • x x SUOMI
Yhteystiedot
 • x
 • Avoinna:
  Ma
  Ti
  Ke
  To
  Pe
  La
  Su
 • Lähetä sähköpostia

Liittynyt Kivijalka.net palveluun: 10.06.2019
Y-tunnus: 2300130-5x

Kauneuskeskus Fenix | Kivijalkakaupat * Kivijalkakaupat verkossa * Kivijalkakauppa tiedot