ARS LONGA Galleria

Ars Longa - elämä lyhyt, taide pitkä

Galleristi ja taidekehystäjä Timo Teerikangas tietää, että taide on pitkäikäistä, joskus jopa pitkäikäisempää kuin kehykset tai elämä.
Ars Longan nimeen liittyy filosofia. Latinankielinen nimi kertoo taiteen pitkäikäisyydestä. Nimessä on metafora: taide pitkä, elämä lyhyt.

Teerikangas harjoitti ammattiaan yli 20 vuotta Helsingin keskustassa ja asuu siellä edelleen. Kun hänelle tarjoutui tilaisuus muuttaa yritys Itä-Helsinkiin Vartiokylään Itäväylän varrelle, hän ei empinyt, vaan uskoi mahdollisuuteen.
? Ars Longa sijaitsee perinteikkäässä Valkoisen Ristin -talossa, jonka yläkerrassa on tilava galleria ja alakerrassa ovat mainiot tilat taidekehystämölle. Itä-Helsingissä ei ole liiemmin gallerioita ja kehystämöitä, ei Sipoon suunnalla, eikä Vuosaaressakaan. Parkkipaikkojakin riittää, selvittää Teerikangas.

Ars Longa ei ole ihan tavallinen galleria-kehystämö. Teerikangas haluaa pitää kynnyksen matalana ja samalla tason korkeana.
? Haluan antaa mahdollisuuden debytoiville taiteilijoille saada teoksensa esille, koska kaikilla on oikeus tehdä ja nauttia taiteesta. Saman aikaisesti panostan nimekkäisiin taiteilijoihin ja laadukkaisiin teoksiin. Galleriassa on erilaisia tiloja, jonne sopii monenlainen taide sopuisasti, kertoo Teerikangas.

 
Taidekauppa
Annankatu 12 00120 HELSINKI
0401254000
Avoinna:
MaSuljettu
Ti12-17
Ke12-17
To12-17
Pe12-17
La12-16
Su12-16

EsittelyLisätietoja
Lähetä viesti